Zomerparkfeest
Wat is Zomerparkfeest? Contact Pers

Nieuws

 • thumb 13-11-2014  -

  Zomerparkfeest Wintereditie 2015 is niet één dag, maar twee dagen achter elkaar. Vrijdag 23 januari en zaterdag 24 januari organiseert Zomerparkfeest samen met poppodium Grenswerk een indoor-festival met nieuwe muziek, theater, wetenschap en gezelligheid. De eerste drie namen zijn soulzanger Myles Sanko, topcabaretier Micha Wertheim en hiphopband The Cool Quest.

  Myles Sanko was dit jaar te gast op Zomerparkfeest. Zijn optreden op het hoofdpodium en de Grenswerk Sessie in de kerk maakten beide grote indruk. Genoeg reden om hem nog eens terug te vragen in Venlo. Hij speelt vrijdag 23 januari in Grenswerk als opmaat voor een breder geprogrammeerde zaterdag.  


  Zaterdag 24 januari zijn er activiteiten op alle podia van Grenswerk. Er wordt gestreefd naar een gevarieerd programma bestaande uit meerdere disciplines. Cabaretier Micha Wertheim is al bevestigd. Hij tourt momenteel met een nieuwe show (Micha Wertheim voor Zichzelf) door Nederland, maar speelt op de wintereditie een speciaal stand-up programma.

  Daarnaast speelt de talentvolle Nederlandse hiphopband The Cool Quest. Gisteren waren ze nog te gast bij De Wereld Draait Door. Verwacht zeker nog een aantal spraakmakende bands en dj’s de komende weken. Nieuwe aankondigingen worden binnenkort bekendgemaakt op de website.

  De wintereditie van Zomerparkfeest heeft zich de afgelopen jaren bewezen als dé graadmeter voor nieuw poptalent dat het gaat maken. Mister & Mississippi, Mozes and the Firstborn, Town of Saints, Maydien, Skip & Die en Rats on Rafts stonden er voor hun doorbraak.

  De twee avonden van Zomerparkfeest Wintereditie zijn afzonderlijk te bezoeken. De entree hiervoor bedraagt € 10,- per avond. Bezoekers die beide avonden mee willen maken, kunnen in de voorverkoop een passe-partout kopen voor € 15,-. Kaarten zijn te koop via www.grenswerk.nl. Zomerparkfeest Wintereditie wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met poppodium Grenswerk, de belangrijkste partner op het gebied van popmuziek in Venlo.

Word vriend!