Zomerparkfeest
Wat is Zomerparkfeest? Contact Pers

Nieuws

  • thumb 22-04-2011  - Het Zomerparkfeest zoekt lokale en regionale Duitse acts die op willen treden tijdens de 35ste editie van het festival. Bands of acts uit de grensregio die in aanmerking willen komen voor een optreden kunnen zich melden bij ons.

    Het Zomerparkfeest streeft ieder jaar naar een actueel, vernieuwend en kwalitatief hoogstaand programma. Regionaal talent krijgt hierin volop ruimte. De programmeurs van het festival hebben een goed beeld van het regionale aanbod in Nederland, maar denken in Duitsland zeker nog onontdekt talent te kunnen ontdekken. Het Zomerparkfeest is op zoek naar muzikanten die kunnen verrassen en programmeert bands en acts in alle soorten en maten in een mix van bekende en nieuwe namen. Via deze oproep hoopt het festival een goed beeld te krijgen van het aanbod direct over de grens.

    Duitse acts of bands die in aanmerking willen komen voor een optreden op het Zomerparkfeest kunnen een bio en een link naar hun werk (myspace/youtube, etc) sturen naar : programma@zomerparkfeest.nl

    Let op: het Zomerparkfeest programmeert geen coverbands. Het repertoire moet dus bestaan uit eigen materiaal.

Word vriend!