Zomerparkfeest
Wat is Zomerparkfeest? Contact Pers

Nieuws

  • thumb 07-08-2011  - Dazzled Kid, een van de hoofdartiesten van het komende Zomerparkfeest, zal voorafgaand aan zijn optreden op het hoofdpodium zaterdagavond een priveconcert geven in een luchtballon. Slechts vier gelukkigen maken kans op dit luchtig concert. De ballon wordt beschikbaar gesteld door regionale omroep L1. Het Zomerparkfeest gaat de vier exclusieve plekken verloten onder de ruim duizend Vrienden van het Zomerparkfeest. De ballon zal tijdens het festival opstijgen vanuit het Julianapark.

    Dazzled Kid is het alter ego van Tjeerd Bomhof. Hij weet als geen ander hoe je ijzersterke popliedjes schrijft. Dat bewees hij al op twee sprankelende albums met zijn band Voicst, maar hij blijkt het ook zonder zijn vaste bandmakkers te kunnen. Een jaar lang schreef hij nieuwe liedjes met andere artiesten (o.a. Jacqueline Grovaert, Giovanca en Schradinova) zonder door te hebben dat hij eigenlijk nummers aan het maken was voor een eigen album, het resultaat mag er zijn. Zijn ballon-optreden is solo. Daarna staat hij met zijn zevenkoppige band op het Hoofdpodium van het Zomerparkfeest! Mensen die kans willen maken op deze unieke show in de ballon, kunnen vóór het Zomerparkfeest nog Vriend worden. Vriend worden kan via de site van het Zomerparkfeest (www.zomerparkfeest.nl).

    Als de ballonvaart vanwege de weersomstandigheden niet door kan gaan wordt deze op een later moment ingehaald (dan helaas zonder artiest).

Word vriend!