Zomerparkfeest
Wat is Zomerparkfeest? Contact Pers

Nieuws

  • thumb 29-05-2012  - Mensen voelen zich al 100 jaar “thuis bij Antares”. Om dat te vieren trakteert de jarige woningstichting de Venlose burgers en de gehele regio op een speciaal optreden tijdens het Zomerparkfeest 2012. Dit optreden wordt verzorgd door niemand minder dan Rowwen Hèze.

    Rowwen Hèze is als band een monument in de regio. Maar net zo goed een collectief dat zichzelf opnieuw uit blijft vinden. Antares en Zomerparkfeest vinden Rowwen Hèze dan ook bij uitstek een act om een Venloos feestje te vieren.

    De groep draait al meer dan twee decennia mee in de Nederlandse top en speelt in Venlo een thuiswedstrijd. Reden voor Antares om in samenspraak met Zomerparkfeest deze gelauwerde band naar Venlo te halen om de gehele regio mee te laten genieten van hun eeuwfeest.

    Rowwen Hèze speelt zondagmiddag 5 augustus op het hoofdpodium in het park. De laatste keer dat ze op het Zomerparkfeest stonden is alweer twaalf jaar geleden.

    De band uit Horst-America brengt rond de datum van het Zomerparkfeest tevens nieuw werk uit. Het is voor het eerst in zes jaar tijd dat er een nieuw studioalbum uitkomt van Rowwen Hèze.

Word vriend!