Zomerparkfeest
Wat is Zomerparkfeest? Contact Pers

Nieuws

 • thumb 09-04-2014  -

  Triggerfinger, Blaudzun, Afterpartees en Chef’Special treden zaterdag 19 april gratis op bij Sounds vanwege Record Store Day.

  Record Store Day is een dag waarop onafhankelijke platenwinkels wereldwijd in de schijnwerpers staan. Artiesten treden gratis op in platenwinkels en er verschijnen speciale releases en bijzondere uitgaves die dag.

  Record Store Day is begonnen in Amerika, maar wordt sinds vijf jaar ook gevierd in Nederland. Sounds pakt flink uit zaterdag. De deuren gaan extra vroeg open en vanaf 10.00 uur ’s morgens is er live-muziek.

  De dag wordt afgetrapt met Afterpartees uit Horst. De band maakte een verpletterende indruk op Noorderslag dit jaar en speelt op alle belangrijke festivals, inclusief het zomerparkfeest! Afterpartees wordt overal genoemd als een van de grootste beloftes dit jaar. Exclusief voor Record Store Day maakten ze een speciale single, die iedereen meekrijgt bij een aankoop bij Sounds. Grijp die kans en kijk hieronder avast een filmpje van Afterpartees!

  Chef'Special en Blaudzun stonden twee jaar geleden al op het zomerparkfeest. Blaudzun is samen met Triggerfinger een van de toppers op het Sounds-programma.l Verder op het affiche zaterdag: Mintzkov en Doug MacLeod.

  Klik hier voor het volledige programma

  Luister hier naar Afterpartees - First / Last (opgenomen bij 3voor12 Radio)

   

   

Word vriend!