Zomerparkfeest
Wat is Zomerparkfeest? Contact Pers

Nieuws

 • thumb 01-07-2014  -

  Het verrassingseffect staat dit jaar meer dan ooit centraal. Op diverse plekken in het park worden activiteiten georganiseerd om je te verrassen met bijzondere ervaringen. Bovendien is het programma nagenoeg compleet.

  BOEM!
  In Museum van Bommel van Dam staat op donderdagavond drie keer een zeer bijzonder verrassingsoptreden gepland. In de eetstraat kun je een verrassende eetervaring opdoen. En ergens in het park komt een grote rode poort voor het programmaonderdeel Get Lost. Als je door de poort loopt en je onderwerpt aan een test krijg je een programmaervaring op maat: een persoonlijke verrassing toegespitst op jouw identiteit! Hoe dit er precies uitziet, kun je pas zeggen als je hebt meegedaan. Bovenstaande voorbeelden zijn uitwerkingen van het thema BOEM! dat centraal staat de komende editie van het Zomerparkfeest.
  Het programma biedt ieder jaar volop verrassende acts. Bezoekers kennis laten maken met nieuwe ontwikkelingen zit in het DNA van het festival. Dat wordt dit jaar nog eens extra uitgedragen. Het toeval wordt gevierd, je loopt de kans om terloops en spontaan tegen dingen aan te lopen in het park. Het devies is dus om ogen en oren open te houden. 

   

Word vriend!