Zomerparkfeest
Wat is Zomerparkfeest? Contact Pers

Nieuws

 • thumb 09-07-2014  -

  Gemakkelijk naar het Zomerparkfeest en terug? Neem de festivalbus! Op verschillende plekken in de regio kunnen bezoekers 14, 15, 16 en 17 augustus opstappen.

  Bezoekers die met de trein komen uit omringende gemeenten moeten nu een deel van het programma missen omdat de laatste treinen vroeg vertrekken. Wie een drankje wil drinken op het festival moet daarom vroeg vertrekken of is duur uit. Daarom biedt Zomerparkfeest in samenwerking met Munckhof een betaalbaar alternatief na de laatste act in de grote tent.

  Munckhof biedt touringcarvoer op drie verschillende routes. Een kaartje voor een retourticket kost €12,50. Die prijs in inclusief drie consumptiebonnen voor het festival. De eerste route vertrekt vanuit Venray en rijdt via Horst en Sevenum naar Venlo. De tweede route gaat via Maasbree en Baarlo naar Zomerparkfeest en de derde route rijdt vanaf Reuver en Belfeld naar Venlo. De tijden en opstapplekken in de verschillende plaatsen staan vermeld op de site van Munckhof. Hier kunnen bezoekers meteen een plekje reserveren. De terugreis is iedere avond om 01.00 uur.

  De festivalbus is alle vier de dagen beschikbaar. Met de festivalbus hoeft niemand in de regio de belangrijkste optredens te missen en komt iedereen veilig thuis tegen een voordelig tarief. Reserveren is vanaf nu mogelijk via de speciale reserveringssite.

   

   

Word vriend!