Zomerparkfeest
Wat is Zomerparkfeest? Contact Pers

Nieuws

 • thumb 18-07-2014  -

  Het Zomerparkfeest zoekt vrijwilligers voor drie specifieke zaken. Voel je je aangesproken of ken je iemand? Meld je dan aan!

  Allereerst hebben we dit jaar een bijzonder programmaonderdeel waar we extra hulp bij nodig hebben. Get Lost is een persoonlijk festivalervaring op het Zomerparkfeest.

  Hoe dit eruit ziet, blijft natuurlijk een verrassing, maar  we zoeken vrijwilligers die willen helpen om deze persoonlijke festivalervaring mogelijk te maken. We zoeken voor elke dag 15 personen die bezoekers begeleiden naar die ervaring. Lijkt het je wat om mee te helpen aan een geheim optreden; geef je dan nu op bij eefkelinssen@zomerparkfeest.nl en vermeld op welke dag(en) je beschikbaar bent.

  Kom jij beter tot je recht met je vlotte babbel? Dan kun je het Vriendenteam helpen met het werven van nieuwe Vrienden. Mede dankzij de Vrienden van het Zomerparkfeest kunnen wij gratis blijven zorgen voor een bijzonder evenement. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om ons een aantal uurtjes te helpen met het werven van nieuwe Vrienden. Ben jij al Vriend en kun jij anderen besmetten met jouw enthousiasme voor het Zomerparkfeest? Dan hebben wij jou nodig! Meld je dan aan bij Ron Hensen van het Vriendenteam via ronhensen@zomerparkfeest.nl.

  En last but nog least zijn we nog op zoek naar mensen die willen helpen bij het Senior Zomerparkfeest. Je helpt senioren aan een gezellige morgen of middag? De tijden zijn op vrijdag 15 augustus van 08.30 uur tot 18.00. Je kunt ook kiezen voor een dagdeel in de ochtend of in de middag. Meld je aan via nancypeppelenbos@zomerparkfeest.nl 

   

   

Word vriend!