Zomerparkfeest
Wat is Zomerparkfeest? Contact Pers

Univé Venlo

Univé Venlo is uw totaaladviseur
Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Omdat Univé een coöperatieve vereniging zonder winstoogmerk is, zijn haar klanten tevens haar leden. Die leden-verzekerden staan centraal, niet het streven naar winst. Uitgangspunt is dat u als lid de positieve resultaten terugziet in de vorm van winstuitkeringen, premiekortingen en steeds betere producten en diensten. Zo plukt ú de vruchten van Univé!

Coöperatie Univé Rivierenland is een regionale, maatschappelijk actieve organisatie van én voor de leden. Als verzekeraar en bemiddelaar in financiële producten bewerkstelligt zij financiële zekerheid voor haar leden. De drijfveer van Univé is om leden echt te helpen. Coöperatie Univé Rivierenland doet dat door vragen te beantwoorden, problemen op te lossen, belangen te behartigen en de juiste verzekeringen te adviseren. Daardoor voelen leden zich zeker, prettig en vitaal. Coöperatie Univé Rivierenland heeft geen winstoogmerk en dient slechts één belang; dat van de leden. Zij is regionaal betrokken, integer en transparant en voor haar leden een betrouwbare partner.

Wij geven u graag een onafhankelijk totaaladvies op het gebied van verzekeringen, hypotheek, pensioen en bankzaken. Met veertien vestigingen in de regio’s Rrivierenland, Utrecht, Oost-Brabant en Limburg zijn onze adviseurs altijd dichtbij en bereikbaar. Daar staan wij voor en daarop kunt u ons aanspreken. Voor service, deskundigheid en een gunstige prijs bent u bij ons aan het juiste adres. Niet voor niets is Univé al jaren op rij uitgeroepen tot Beste Zakelijke Verzekeraar.